Ring og book en tid i dag på 22 27 49 75

Gør noget ved stress, før det er for sent!

I Danmark regner vi med, at 10-12 % af befolkningen hver dag er syge af stress, at 30.000 årligt indlægges på hospitalet med alvorlig stress og at 1400 om året dør af stressrelaterede sygdomme *). Til sammenligning dør 175 og 1776 kommer alvorligt til skade i trafikken årligt  **) – så stress skal tages alvorligt!

 

Er en af dine medarbejdere en af de mange, der er ramt er stress, kan I få hjælp hos mig. Kom i gang før det er for sent og skaden er så stor, at det vil tage lang tid for medarbejderen at komme sig. Being in Business tilbyder stresscoaching, stresstjek for ledere og foredrag om stress

 

Kontakt mig allerede i dag og få en aftale – 22274975 eller mail@being.dk!

 

Hvad er stress?

Stress er en af vor tids store udfordringer både for det enkelte menneske og de sammenhænge, du som menneske indgår i, f.eks. på arbejdspladsen.
 
Stress er kroppens naturlige reaktion på en fare eller en udfordring, der kræver årvågenhed. Det kaldes også for akut stress og er kendetegnet ved af forsvinde igen, når ”faren” er drevet over.
 
Værre er det med kronisk stress, som opstår, når din krop imellem de akutte stresspåvirkninger ikke får tid til at komme sig, enten fordi der er bliver ved med at være  påvirkninger, eller der ikke er tid til, at du får ro på kroppen igen. Den kroniske stress påvirker også din psyke, fordi du oplever ikke længere at kunne nå det samme som før, og det får dig til at føle dig utilstrækkelig. Typisk vil det får dig til at forsøge at løbe endnu stærkere, men uden du har fået fyldt de nødvendige ressourcer på. På længere sigt vil det medføre angstanfald, depression og kollaps.

 

Kronisk stress, skal du gøre noget ved – nu!


*)  Kilde: Stressforeningen

**) Kilde: Danmarks Statistik