Ring og book en tid i dag på 22 27 49 75

Sådan håndterer du stress!

Måske har du det sådan

Du kender måske situationen, hvor du har svært ved at komme op om morgenen, for du orker ikke at gå på arbejde. På jobbet bliver du mødt af mange krav – opgaver, du skal tage dig af, ting, der uden varsel laves om, et hav af møder, hvor du lover at løse opgaver, men hvor du godt ved, at du ikke har tiden til det. Du har måske forsøgt at sige fra til din ledelse eller dine kollegaer, men de har lige så travlt. Hjemme er der måske også udfordringer med at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen. Eller der er andre familiemæssige problemer, der kræver din opmærksomhed. Du oplever, at du kan mindre og tåler færre forandringer, end du plejer. Du er kommet ind i en negativ spiral!

 

Stresscoaching – sådan foregår det

Stresscoaching er for dig, der enten stadig er i arbejde eller er sygemeldt fra jobbet. Formålet er først at stabilisere din tilstand gennem fokus på din adfærd – f.eks. på din døgnrytme; hvordan du spiser, sover og holder pauser –  for at opbygge ressourcer. Så fokuserer vi på din måde at prioritere på i livet og på arbejdet. Vi klarlægger dine potentialer, træner dig i at øge opmærksomheden på kroppens signaler og træner dig i at gøre tingene på en ny og mindre stressende måde – så du kan få din livsglæde tilbage!

 

Samtalerne foregår i rolige omgivelser i Rødovre og tager typisk 75 minutter pr. gang. Hvor mange samtaler, du skal have, kan man ikke sige på forhånd, fordi det afhænger af din tilstand, når du går i gang. Vi kan altid skrue op og ned for antallet af samtaler, så det passer til dig.

 

Et stresscoachingforløb foregår i fuld fortrolighed.

 

Mange virksomheder og organisationer vælger at bidrage til eller helt betale for et stresscoachingforløb.

 

Kontakt mig allerede i dag og få en tid til din første samtale – 22274975 eller mail@being.dk!