Ring og book en tid i dag på 22 27 49 75

Vælg talks, når I vil nå mange mennesker på én gang!

På en talk får I et koncentreret indspark om et konkret emne. Det vil inspirere og skabe refleksion hos jeres ledere og medarbejdere.

NYHED!

Psykologisk Tryghed - forstå din rolle som leder!

En opløftende talk, der sætter ledelsesrollen på spidsen. Sådan skaber du Psykologisk Tryghed - kom fra teori til konkret handling!

Læs også artiklen: Psykologisk Tryghed - forstå din rolle som leder - og kom i mål!

 

Being in Business tilbyder talks om mange arbejdsrelaterede emner. Her er de 3 andre populære talks:

Ingen skal forandre mig!

En forrygende talk om, hvorfor vi mennesker bryder os så lidt om forandringer. Samtidig er virkeligheden jo, at vi konstant er i forandringsprocesser hjemme og især på jobbet. Få tips til, hvordan I både som ledere og medarbejdere kan komme bedre igennem forandringer!

 

Kom stressen til livs  – tag ”nej-hatten” på!

En inspirerende talk om, hvad I som organisation og medarbejdere kan gøre for at imødegå den stigende stress. Aldrig har så mange været ramt af stress, og det er en trussel for både organisationen og den enkelte. Vi bliver normalt bedt om at tage ”ja-hatten” på, det gør, at vi er blevet dårlige til at sige nej – og det giver dårlig trivsel og medfører stress.

 

Velkommen til virkeligheden! – Når organisationens ”naturlove” overtrædes

En talk, der sætter gang i samtalen om de dynamikker, der styrer samspillet mellem jer som mennesker i organisation. En talk, der på en underholdende måde fortæller om de ”naturlove”, der eksisterer i organisationer – og som spænder ben for et godt arbejdsmiljø, hvis I ikke er opmærksomme på dem.

 

 

Talks kan sættes sammen, så de varer mellem 45 og 90 minutter – alt efter jeres ønsker. Talks er til større grupper (typisk fra 20 – 300 personer)

 

Being in Business kan også levere andre foredrag – ring og spørg!

 

Kontakt mig allerede i dag og få en aftale – 22274975 eller mail@being.dk!